Coon

COON

Coon er født den 11. juni 2005 hos os. Kandis er mor og Archie far.

Coon er fars hund og Coon arbejder helst med Steen.

Coon og Steen træner og deltager i konkurrencer i agility.

Coon 3 uger.

Coon kysser journalisten efter at have udtalt sig til DR-Regionalen.

Steen og Coon træner - 24. august 2005.

Steen og Coon til træning i Skelby april 2006.

Hvis du vil se resultater eller stamtavle så klik -> Resultlater og stamtavle

Sidste nyt:

Fra setember 2015 kommer sidste nyt på blog.pyrmovs-border.dk


15. september 2013

DKK kreds 3, Årslev

Coon var tilmeldt klasse 1-løbene og det var et dobbeltstævne, så der var 2 chancer i henholdsvis spring og agility.

Desværre var der ikke nogen fejlfrie løb. Om eftermiddagen var græsset fræset op langs slalommen, så der var dejlige rødder som kunne spises. :-(

Steen og Coon gennemførte et agilityløb med flere fejl og blev nr. 18 ud af 31 ekvipager. Coon gennemførte også et springløb med en enkelt fejl (rodspisning i slalom) - det rakte til en 11. plads ud af 28 ekvipager.

Generelt løb Coon godt og med god fart.

30. august og 01. september 2013

DcH Nykøbing-Rørvig

Coon var tilmeldt klasseløbene begge dage.

Om lørdagen var det ikke de bedste løb.

Søndag løb Coon fejlfrit i spring og fik dermed sin sidste pind i spring kl. 1 - blå bog. De vandt klassen, hvor der deltog 11 ekvipager.

Stort tillykke til Steen og Coon.

13. oktober 2012

BCK-Vallensbæk Agility

Coon var tilmeldt klasse 1-løbene i VAS - indendørs på gulvtæppe. Han er påvirket af at Kandis endnu ikke er færdig med sin løbetid, så det måtte briste eller bære. ;o)

Dagens første løb var spring. Coon havde fart på. Desværre havde Coon også god fart på ind i slalommen så han lavede fejl, Steen valgte ikke at rette den, så det blev desværre til en disk.

I agility gik det bedre, dog var der et par fejlfejl og en enkelt vægring.

1. og 2. september 2012

DcH Risskov

Steen og Coon blev sat af i Risskov, de overnattede i telt. Det viste sig ikke at være den bedste start på et stævne. Det blev mere hygge end resultater.

18. og 19. august 2012

DcH Nykøbing/Rørvig og DcH Odsherred

Begge dage var Coon tilmeldt klasse 1-løbene.

Lørdag gik det rigtig godt for Steen og Coon. I agility kl. 1 var der kun en enkelt fejl - feltet på A-brættet :-(, ellers et rigtig godt løb. Det rakte til en 4. plads.

I spring kl. 1 gik det bedre - Coon var fejlfri og vandt klassen. :-)

Søndag gik det igen godt i agility kl. 1, men igen med 1 fejl - denne gang i slalom - det gav en 3. plads. Desværre blev det til en disk i springløbet.

Jutlandia Cup, uge 29 2012

Coon var egentlig tilmeldt alle løb hele ugen, men da vi så hvordan ringene var lagt blev han trukket for de løb som skulle løbes i ring 1 og 2, da de lå meget tæt, så vi kunne forudse hvilket fest Coon ville holde.

Mandag løb Coon fejlfri i agility kl. 1 og fik dermed sin anden pind, samtidig blev han nr. 6 og fik præmie. Der deltog 66 i klassen

Tirsdag kom Coon igennem spring kl. 1-banen med 2 fejl – det rakte til en plads som nr. 23 ud af 58.

Onsdag gennemførte Coon spring kl. 1 – som svarede til en kl. 3-bane, med 1 fejl og blev nr. 5 ud af 62. Super flot. J  Coon løb rigtig godt på ag-banen, men løb desværre ind i det forkerte tunnelhul.

Torsdag var hviledagen og Coon virkede til at nyde at slappe af.

Fredag var Coon klar igen. Der skulle kun løbes åbne klasser, da klasse-løbene var aflyst pga våde baner. Agility-Coon gennemførte agilitybanen med 3 fejl og blev nr. 112 ud af 226.

Lørdag var helt speciel. Coon løb fejlfri for første gang i spring kl. 1, så det blev en pind i bogen og rakte til en 4. plads i en klasse med 51 deltagere. Sejt. Til gengæld fik Coon 3 fejl i agility kl 1 og kom ind på en plads som nr. 21 ud af 55.

Det var en god uge for Coon og Steen – det blev til 2 pinde i bogen og 3 præmier.

Coon fik massage fredag, men der var ikke rigtig noget at komme efter, han var fin. JJ

Godt gået Charmerende Coon.

Coons første præmie og 1. oprykning i agility - Herning,

21. juni 2008.

Lørdag den 17. og søndag den 18. marts 2012,

DcH Risskov

Coon skulle løbe alle 4 løb begge dage, men da Coon i lørdagens sidste løb, spring kl 1, løb ind i den anden ring, for at finde tæver, valgte Steen at trække ham fra søndagens løb.

Lidt om lørdagens løb:

Spring åben var det første løb og et godt løb. Coon tog dog det forkerte tunnelhul, så det endte med en disk.

Så blev det agility åben. Igen et godt løb men en enkelt fejl i slalommen. Det rakte til en 36. plads ud af 116 deltagere.

Agility er tilsyneladende Coons disciplin. Agility kl 1 blev også gennemført med en enkelt fejl – nedgangsfeltet på A-brættet – de blev nr. 17 ud af 51 deltagere.

Dagens sidste løb var spring kl 1. Da Steen ville kalde Coon ud, stak Coon af. Coon løb over på den anden bane – tror han ville finde den løbske tæve. Steen fik fat i ham og valgte at trække ham fra løbet samt for resten af stævnet.

Copyright © All Rights Reserved

Smukke Coon 27. juni 2006.

Coon på agilitybanen, Vilhelmsborg 17. marts 2012

foto: H.C. Strikert www.strikert.dk

Steen og Coon agility kl. 1 Jutlandia Cup, 17-07-2012

Lørdag den 18. februar 2012:

VAS:

Coon var selvfølgelig tilmeldt 2 gange spring kl. 1 og 2 gange agility kl. 1. Dagen startede med springløbene. Den første bane havde Lars H. tegnet. Coon og Steen havde et godt løb, hjulet var ikke noget problem for Coon. Til gengæld gik han ud af 2. sidste port i slalommen og Steen valgte at løbe videre og dermed tage diskvalifikationen.

Den næste spring bane var tegnet af Bonnik B. Igen en god bane med godt flow. Coon løb igen et godt løb lige til slalommen, først en fejl, som Steen retter og så endnu en fejl i slalommen. Steen valgte derfor at løbe videre og tage disken.

Så blev det Coons disciplin – agility. Først var det en bane af Lars H. En rigtig god klasse 1-bane. Coon var så optaget af den hund som lige havde løbet før ham, at han væltede det første spring og løb ind i banen for at kigge over mod udgangen – altså løb han forbi balancebommen, der var forhindring nr. 2 => en vægring L, 2 fejl på 2 forhindringer. Resten af banen gik rigtig godt dog med en feltfejl på A-brættet, hvilket Coon ikke plejer. De kom i mål med 15 fejlpoint, det gav en 10. plads ud af 40 deltagende hunde.

Så blev det tid for dagens sidste løb for Coon, denne gang en agilitybane som Bonnik B. havde tegnet. Der var ikke lige tale om en typisk klasse 1-bane, tværtimod. Hjulet var 2. forhindring, men ikke noget problem for Coon. Slalommen tog han også i fin stil. Igen var det nedgangsfeltet på A-brættet som Coon sprang. Det blev altså et løb med 5 fejlpoint, men alligevel blev det en 3. plads ud af 34 deltagende hunde.

Tillykke til Cool Agility Coon.

Lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2012:

DcH Odense

Coon var tilmeldt alle 4 løb både lørdag og søndag.

Lørdag:

Coon var tændt, men havde en god kontakt til Steen. Træningen med hjul og slalom gav resultat. I agility kl. 1 fik Coon revet en pind og fik dermed 5 fejl – det blev en 11. plads. Ærgeligt med den nedrivning, det var et super flot løb som havde fortjent en pind i bogen. Der deltog 39 hunde i klassen.

Det næste løb var agility åben og igen løb Coon med god kontakt. Derimod var der ikke så god kontakt med felterne – det blev 3 feltfejl og 2 nedrivninger – 25 fejl – men alligevel blev det en 49. plads ud af 85 deltagere.

I spring åben blev Coon desværre disket selvom det også var et godt løb.

Dagens sidste løb for Coon var spring kl. 1 og der var desværre også en enkelt fejl, så heller ikke nogen pind i bogen. Det blev en 12. plads ud af 37 deltagere.

Søndag:

Søndagen var ikke lige Coons dag. Banen i agility kl. 1 var absolut heller ikke en klasse 1-bane. Coon blev disket og deltog i den store gruppe af diskvalificeret hunde – over 2/3 af deltagerne blev disket og kun 1 gennemførte banen fejlfrit!

Stort set samme resultat i agility åben – øv. Coon var ellers tæt på, men tog ikke hjulet og var videre og tog den næste forhindring. Det var den eneste ”fejl” Coon lavede i det løb.

I spring åben lavede Coon først en vægring og derefter en fejl i slalom, så valgte Steen ikke at rette fejlen, men løb bare videre, så det blev også en disk, men et godt løb.

Sidste løb var spring kl. 1 – igen en enkelt ting som gjorde forskellen mellem gennemført eller disk og desværre blev det til diskens fordel.

Tillykke med placeringerne lørdag og de gode løb generelt i weekenden til charmerede Coon.

Søndag den 11. december 2011:

DcH Horsens

Dagens første løb var agility kl. 1 og Coon var tændt. De kom i mål med 5 fejlpoint (slalom) og det rakte til en 13. plads ud af 34 deltagere.

Så skulle Coon og Steen prøve kræfter med juleagility/tid-fejl-ud og det blev en rigtig god tid, idet Coon væltede spring nr. 2. L

Så skulle der løbes tunnelkuller. Det var en bane med flere tunneller og 8 spring. Det gik rigtig godt, men så fik Steen lige brugt ”for lang” en arm, så Coon tog den forkerte tunnel – øv, men et godt løb.

Dagens sidste løb for Coon var spring kl. 1 – igen et godt løb, men også en fejl i slalom. De blev nr. 14 ud af 30 ekvipager.

Lørdag den 29. oktober 2011:

Ribe Hundevenner

Det første løb var agility kl. 1 og det gik rigtig godt, men desværre var der ikke en pote på nedgangsfeltet på A-et.

Det rakte til en 4. plads. Der deltog 19 hunde i klassen.

Det næste løb var spring kl. 1 og det var en god bane med et godt flow, men med fælder. Coon røg desværre i fælden ved tunnelen, så det endte med en disk, ellers et godt løb.

Det sidste løb var så spring kl. 1 ekstra og her kom Coon igennem med en enkelt fejl – fejl i slalom.

Det gav en 8. plads, der deltog 15 hunde i klassen, desværre er dette løb ikke blevet optaget, men de 2 øvrige kan du se her: agility: http://www.youtube.com/watch?v=_P6NTrs8s9E og spring: http://www.youtube.com/watch?v=yfQz5bnqEfM&feature=related

Lørdag den 15. oktober 2011:

BCK/VAS

Coon var tilmeldt alle 3 løb. Det blev nogle rigtig gode løb, men desværre endte de alle 3 med diskvalifikation. Små ting som gjorde forskellen.

13. og 14. august 2011:

DcH Horsens

Lørdag:

Coon havde jo i de sidste 6-7 uger haft løbske tæver i hjemmet, så hans koncentration var ikke helt i top.

I spring kl. 1 løb han godt, men lavede fejl i slalom og 2 vægringer på spring. Steen rettede ikke vægring nr. 2 og tog disken.

I spring åben kneb det meget med koncentrationen og han lavede fejl både i indgang og midt i slalommen samt flere nedrivninger. Det endte med en disk.

Desværre endte de 2 agilityløb på samme måde.

Der var kun at håbe på at en nat i hytten ville ændre på det.

Søndag:

Søndagen startede med agility klasse 1 og Coon var lidt mere på – 1 enkelt fejl blev det – og det var nok til en 4 plads og præmie ud af 17 hunde.

Desværre var koncentrationen så brugt – i agility åben blev det en disk.

I spring åben prøvede Kisser at løbe med Coon, men det hjælp ikke, det gav også en disk.

Dagens sidste løb var så spring klasse 1 og denne gang blev det også en disk.

Da Kisser løb med Coon løb han ud til Steen og måtte lokkes ind på banen igen. J

Fredag den 22. juli 2011:

Border Collie Classic

Det første løb som Coon skulle løbe var spring kl. 1 og hjulet var en af de første forhindringer, og den ville Coon bare ikke igennem korrekt. Steen mistede gnisten, da Coon blev disket da han efter at have taget hjulet forkert tog det næste spring, så løbet gik lidt op i hat og briller.

I mens Steen gik banegennem-gang i agility-ringen købte Kisser nogle godbidder og det var en god ide. Coon syntes de var vildt gode så om det var derfor eller noget helt andet vides ikke, men agility-løbet gik rigtig godt. En enkelt fejl på nedgangsfeltet af balancen og ellers fejlfrit, selv slalommen var perfekt. Super flot løb de blev nr. 5 ud af 37 ekvipager og fik en præmie.

Stort tillykke.

I øvrigt kom Susanne og Jojo på besøg for at se Coon løbe, det var rigtig hyggeligt.

Søndag den 26. juni 2011:

DcH Odense

Coon var tilmeldt 4 løb. Selvom vi gjorde et stort stykke arbejde for, at Coon ikke skulle stresse vildt før han skulle på banen, blev det ikke til noget fejlfrit løb, men derimod til 4 disk.

Lørdag den 14. maj 2011:

Slagelse Hundesport

De 2 agilitybaner var ikke lige noget for Coon og Steen, så de blev desværre disket i begge løb. L  Selve løbene havde ellers mange gode passager.

Til gengæld gik det meget bedre i springløbene.

I begge løb fik Coon 10 fejl. Om formiddagen blev det en placering som nr. 8 ud af 21 ekvipager. Der deltog også 21 om eftermiddagen og der blev Coon nr. 11.

Søndag den 1. maj 2011:

DcH Nordfyn

Coon løb et rigtig flot løb i agility åben, men lavede fejl i slalom og Steen valgte ikke at rette det.

Det samme gjorde sig gældende i agility kl. 1.

Så skulle der løbes spring og Steen er nok lidt mere på i den disciplin, så slalomfejlen i spring åben blev rettet, men der var desværre også en nedrivning. Det var et rigtig flot løb.

I spring kl. 1 fik Steen ikke kaldt i rette tid, så selvom det var tæt på et fejlfrit løb endte det med en disk.

Søndag den 3. april 2011:

Ribe Hundevenner

Coon syntes bestemt ikke om hjulet. I begge agility-løbene tog han ikke hjulet og Steen valgte at løbe videre, så derfor blev de disket i begge løb.

Coon fik alle felterne, så helt skidt var det ikke.

I det første springløb blev Coon også disket.

Det andet springløb havde Coon Kisser med som handler. De kom igennem banen, men fik 15 fejl – bla. førerfejl. De blev placeret som nr. 11 ud af 19 ekvipager.

Vilhelmsborg den 12. og 13. marts 2011:

Lørdagen startede med spring åben og Coon ville det hele, så det endte med en disk.

Næste løb var agility åben – nu havde han været på, så det gik bedre, men de fik desværre 10 fejlp., slalomindgang ØV ØV.

I agility kl. 1 blev det kun til 5 fejlp og sandelig om det ikke også blev til en præmie som nr. 11 ud af 50 ekvipager.

Dagens sidste løb var spring klasse 1 og det endte desværre med en disk.

Søndagen startede også med spring åben og derefter agility åben. Coon blevet disket i begge løb L.

I agility kl. 1 kom Coon og Steen igennem banen med 20 fejl og blev nr. 25 ud af 45 deltagende hunde.

Coons sidste løb i Vilhelmsborg var spring kl. 1 og nu tog de sig sammen. De kom i mål med en enkelt fejl (5 fejl) og blev nr. 12 ud af 39 ekvipager.

Lørdag den 5. marts 2011:

Coon var helt klart til fest og farver i det første løb – agility kl. 1.

Han sprang alle felterne – det ligner ham ikke.

De efterfølgende løb var dog bedre, men ikke så godt at de gav nogen placering.

Kan kun sige: ”Nu er sæsonen i gang!”

Lørdag den 7. august 2010:

Coon var tilmeldt DKK-Kreds 3's kl. 1- stævne.

Coon løb et rigtig godt agility-løb, men med slalomfejl. Desværre valgte han så den forkerte tunnelindgang, så det blev en disk.

Det næste agility-løb gik ellers også godt, men igen slalomfejl og fejlindgang. Steen valgte ikke at rette slalommen, så det blev igen en disk.

Så blev der bygget om til springløbene. Det første bane havde bare en slalomindgang der absolut ikke var for klasse 1-hunde, så selvfølgelig tog Coon da bare den indgang som ingen ting, men lavede så fejl i slalommen længere inde. Igen valgte Steen ikke at rette fejlen.

Det var  3 gode løb, men med slalomfejl i dem alle. Ved dagens sidste løb regnede Steen med endnu en disk. Coon havde dog planlagt det anderledes. En enkelt fejl blev det til og en 3. plads!!!  Rigtig god afslutning på dagen.    :o)

Brenderup den 24. og 25. juli 2010:

Coon redderede familiens ære denne gang.

Lørdag: Agility kl. 1 var det første løb Coon og Steen løb. Det startede med at Coon tyvstartede, så Steen var bagud, da Coon gik i slalommen. Coon gik ud af slalommen for at se efter Steen og det blev den eneste fejl de fik. Det rakte til en flot 3. plads (kun nr. 1 var fejlfri). Der deltog 25 i klassen og 15 blev disket.

Næste løb var spring åben som desværre endte med en disk. Så skulle der løbes spring kl. 1. Det gik rigtig godt, dog blev der igen fejl i slalommen og der var også en nedrivning - de blev nr. 7 ud af 20 ekvipager.

Søndag: Det blev desværre disk i såvel agility kl 1 som i spring åben.

Til gengæld kom Coon igennem spring kl 1 med slalomfejl - det blev til en 9. plads ud af 18 ekvipager.

Coon løb rigtig godt, men slalommen voldte problemer i hvert eneste løb, enten fejl eller vægring. :o(

Til gengæld kan Steen glæde sig over den gode koncentration og focus fra Coons side.

Søndag den 18. april og lørdag den 1. maj 2010:

Coon og Steen har deltaget i springteknik med Rikke Wriedt som instruktør.

Coon syntes i starten at det var noget pjat med så kort afstand mellem springene, så han forsøgte at tage de 2 sidste på en gang. Han fandt dog ud af at se på springene og blev rigtig fornuftig.

Den efterfølgende træning samt den sidste kursusdag viste at Coon har forstået, han skal se og læse springene. Han skal dog træne mere i at dreje til venstre.

Super godt kursus.

Søndag den 25. april 2010:

Steen og Coon var lige en tur i Næstved for at løbe 1 løb i klasse 1 spring. Løbet som sådan var godt, men igen var Coon ikke koncentreret i slalom.

Vilhelmsborg den 13. og 14. marts 2010:

Coon var påvirket af Kandis’s løbetid. Coon var tilmeldt agility og spring klasse 1 begge dage.

Han løb stærkt og sådan nogenlunde fornuftig. Han havde dog glemt alt om slalom og Steen valgte ikke at rette vægringer, så de blev disket. Der var dog et løb, hvor Coon huske hvordan man skal tage en slalom, det var spring klasse 1 om søndagen. Der var dog en fejl i slalommen, som blev rettet – dvs det har også kostet tid. De blev nr. 15 ud af 43 ekvipager.

Lørdag den 20. februar 2010:

BCK VAS, indendørs på gulvtæppe.

Coon løb rigtig stærkt i agility kl 1, men desværre blev det en disk.

Det gik rigtig godt i spring kl 1 lige til flyvet, der stod ved åbningen i banderne, lidt ukoncentration og uden om flyvet og direkte til næste forhindring. Øv. :o(

Søndag den 7. februar 2010:

Coon og Steen deltog i Ribe Hundevenners fastelavnsstævne - indendørs og på gulvtæppe.

Coon løb klasse 1 og havde 2 fornuftige løb, dog uden et resultat at skrive hjem om. Gode løb som lægges i rygsækken og bygges videre på.

Den 31. oktober 2009:

Coon og Steen deltog i BCK Vallensbæk Agility Sports agilitystævne - indendørs og på gulvtæppe.

Det var første gang, at Coon skulle løbe på gulvtæppe og i en hal, så vi var meget spændte på, hvordan han ville reagere. Coon løb bare så flot. Et par steder i agility-løbet havde han nogle store buer, hvilket i høj grad skyldtes tæppet.

Coon gennemførte agility-løbet med en fejl og en vægring og blev nr. 18 ud af 40 ekvipager.

Coon løb også rigtig flot i spring-løbet, men kom ud i en vægring og tog springet bagfra tilbage til Steen. Et rigtig godt og fornuftigt løb.

Det var en god debut på gulvtæppe.