Kandis

KANDIS

Kandis flyttede ind hos os, da hun var 8 uger. Hun er opdrættet hos Jørgen og Mette. Kandis er født den

23. august 2001. På stamtavlen hedder Kandis FOXY, og har desuden titlerne LP1 LP2 RBM RØM.

Kandis er mors hund. Kandis løber dog gerne agility med hvem som helst, bare hun ved hvor mor er.

Kandis og Kisser træner og deltager i konkurrencer i agility, lydighed, flyball og rally. Kandis blev i 2004 både Kredsmester i LP2 og Årets Border Collie sping klasse 1-hund.

Kandis har fået 2 kuld hvalpe. Første kuld i 2005 med Archie og andet kuld i 2009 med Andi (Svend-Erik Petersens).

En meget ung Kandis

Kandis til agility-stævne.

Kisser og Kandis i Ribe.

Kandis og Kisser på 1. pladsen, Jutlandia Cup 2006.

Hvis du vil se resultater så klik -> Resultater

Sidste nyt:

Sidste nyt efter september 2015 kommer på vores blog: blog.pyrmovs-border.dkJutlandia Cup, uge 29 2012

Kandis var tilmeldt i de spring-senior klasserne der var i ugens løb, det endte dog med at 2 af løbene kom hun ikke til at løbe, det ene fordi vi trak hende og kørte til Vrads og det andet fordi ledelsen aflyste klasseløbene fredag pga våde baner.

Kandis havde en fest på banerne. Tirsdag kom hun gennem banen med en slalomfejl og blev nr. 7 ud af 14 deltagere. Hun løb godt alle dagene og det var Kissers skyld at det ikke gav bedre resultater.

Lørdag løb Kandis banen og tog alle de svære steder, men havde ikke ro på til at gå rigtig ind i slalom, så det blev til 3 vægringer på slalommen – det var lidt øv for Kisser prøvede ihærdigt at trække Kandis længere tilbage så hun kunne tage 1. port. Det var dog et fedt løb alligevel. 14 deltog i klassen og 8 blev disket.

Altid sjovt at løbe med Kanon dejlige Kandis

Tirsdag fik Kandis massage og blev rettet til i bækkenet. Onsdag blev hun kontrolleret efter hun havde løbet og alt var fint. J

Lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2012:

DcH Odense

Kandis var begge dage tilmeldt springløbene i senior. Springklasserne blev begge dage først afviklet efter frokost og DET er meget lang tid at vente for sådan en som Kandis. Hun blev helt overtændt. J

Lørdag:

Fuld af energi løb Kandis sin helt egen bane i spring åben. En mega glad hund kom i mål med en lidt mindre glad Kisser, men så var vi startet. Tina Hindsgaul spurgte om Kandis var fyldt 1 år - om man er 01 år eller 10 år kan vel komme ud på et. He he. Glad og fuld af krudt er hun som en på 1 år.

Så måtte de tage sig sammen i klasse 2 og det gjorde de. Med en enkelt vægring på slalom kom de i mål i en tid på 38 sek. – det gav en 3. plads (nr. 1 og 2 var fejlfrie). Der deltog 7 hunde i klassen

Søndag:

Kandis og Kisser startede med et rigtig godt løb i spring åben, men desværre med 2 vægringer, så det blev ”blot” en 6. plads – der deltog 9 hunde i klassen.

I spring klasse 2 manglede Kisser lige et skridt, så Kandis løb ind i det forkerte tunnel-hul og blev dermed disket. Ellers et godt løb.

Lørdag den 12. maj 2012

Slagelse Hundesport

Dagens første løb var på Erling Rasmussens bane. Umiddelbart ikke en nem bane, men den var rigtig god at løbe, desværre løb Kandis ind i det forkerte tunnelhul, så det blev en disk.

På Susanne Therkildsens bane blev Kandis liggende ved start. Det betød at hun lå og så en linie. Desværre var det ikke lige den linie som Susanne havde tænkt og igen endte det med en disk. Kandis syntes dog, at hun var vild dygtig og havde det super dejligt og så kan man jo kun være glad. J

Kanon, kærlige Kandis også kaldet Raket-hunden.

Lørdag den 17. og søndag den 18. marts 2012, DcH Risskov

Kandis, der var i løbetid, skulle løbe de 2 seniorspringløb begge dage. Meget ivrige Kandis kan stresse Kisser, så …….    Ja, det gik ikke godt set resultat-mæssigt på det. 4 disk ud af 4 mulige.

Dog var der der gode ting i løbene, bl.a. klarede Kandis og Kisser passager som var store fælder for Kandis. J

Copyright © All Rights Reserved

Søndag den 11. december 2011:

DcH Horsens

Kandis var tilmeldt senior spring kl. 2 og tunnelkuller.

Det første løb var tunnelkuller og Kandis var bare så tændt. Havde jo ventet hele formiddagen på at løbe, så det gik stærkt. Hun havde absolut en fest.

I spring kl. 2 gik det bedre i al fald med kontakten, men alligevel blev det en disk

Lørdag den 18. februar 2012:

VAS

Kandis var tilmeldt til 2 gange spring kl. 2 senior. Det var 2 spændende baner med fine fælder, men godt flow. Hele 9 senior-hunde deltog i klasserne, så der var da konkurrence.

I det første løb, hvor Lars H. var dommer, var slalomindgangen ikke lige den bedste for Kandis.  Kisser bliver desværre altid lidt stresset og nervøs, når hun skal løbe med Kandis. Det gik rigtig godt, men så blev Kisser usikker og følte hun var ved at glemme banen, og det koster når man løber med Kandis. Det blev til 2 vægringer som også kostede tid. Til gengæld voldte slalommen ingen problemer! J  Det rakte til en 4. plads.

Bonnik B. var dommer i det andet løb. Denne bane var med en rigtig Kandis-fælde – posen lå og lokkede. Både Kisser og Steen var enige om at netop der var det meget kritisk, når man løb med Kandis. Det skulle dog vise sig at de begge tog fejl! Kandis hørte efter og samarbejdede fint med Kisser, men de fik desværre alligevel en vægring som også kostede tid. Det blev dog til en 5. plads – lige efter Archie og Steen.

2 gennemførte løb ud af 2 mulige – ny oplevelse for Kisser og Kærlige Raket- Kandis.

Lørdag den 29. oktober 2011:

Ribe Hundevenner

Det første løb for Kisser og Kandis startede godt, men desværre kom der først en nedrivning og så en vægring, men der er ellers god kontakt og løbet rakte til en 4. plads ud af 7 deltagere.

Du kan se løbet her: http://www.youtube.com/watch?v=1CQQZoax_8I

Det næste løb var med en kringlet start og det endte galt, men ellers et godt løb.

13. og 14. august 2011:

DcH Horsens

Lørdag:

Dagens første løb var spring kl. 2 senior og Kandis ville bare løbe. Hun havde slet ikke brug for Kisser, så det blev en af de ”dårlige” disk, men Kandis var glad!

Så skulle der løbes spring åben senior og Kandis hørte noget bedre efter. God kontakt og et godt løb, selvom det også endte med en disk, men en god disk. J

Søndag:

Kandis indtog straks et af de nye tæpper vi havde med i hytten tæt på Kissers seng. Dejligt tæt.

Om søndagen havde Kandis og Kisser 2 gode løb. Det var en enkelt ting som gik galt. Begge løb blev til diskvalifikationer.

Kandis er skøn at løbe med, hun prøver virkelig at gøre det rigtige og så stråler hun som var hun blevet verdensmester.

Søndag den 26. juni 2011:

DcH Odense

Kandis havde som sædvanlig en fest i de 2 senior springløb hun var tilmeldt, men også et par fester uden resultater og præmier.

Hun er en glad hund og man bliver glad af at løbe med hende

Søndag den 1. maj 2011:

DcH Nordfyn

Kandis skulle løbe de 2 springløb.

Det første løb var spring åben, men der var desværre 5 fejl så det blev blot til en 4. plads.

I det næste løb havde Kisser ikke is i maven, så det endte med en disk i spring kl 2.

Søndag den 3. april 2011:

Ribe Hundevenner

Kandis var klar som altid, men da hun tyvstarter, var banerne ikke sådan at nå for Kisser, så begge løb endte i disk, selvom det var gode og flotte løb. J  Bedre held næste gang.

Vilhelmsborg den 12. og 13. marts 2011:

Lørdagen startede med spring åben og nerverne var på højkant hos Kisser vel at mærke. Det kunne mærkes på løbet, så det endte med en disk.

Så tog Kisser is i maven og de løb fejlfrit i spring kl. 2 og vandt klassen – Archie blev nr. 2. J

Kandis og Kisser holdt den gode stil fra lørdagens sidste løb – det betød at de var fejlfri i spring åben, men kunne ikke slå Louise og Breezy på tiden, så denne gang var de henvist til en 2. plads.

I spring kl. 2 var isen vidst ved at tø, for der var nogle underlige feber-handlinger, som gjorde at Kandis lavede 2 fejl (10 fejlpoint) og de blev henvist til en 3. plads.

Lørdag den 5. marts 2011:

Kandis nød at være på igen. I det første løb var der efter en snørklet start, et lige løb og der kom Kisser bagud, så da Kandis kom ud af posen drejer hun hovedet for at se efter Kisser og tager selvfølgelig springet lige foran sig – dette blev en disk, men et rigtig godt løb.

Dagens andet løb gik bedre, selvom der var lidt panik på. Det endte med 5 fejlpoint, men godt nok til at blive nr. 1 i klassen.

Rigtig god start på sæsonen.

Sorø den 11. december 2010:

Border Collie Klubben havde inviteret til Jule-Rally og Kandis var med. 3. gang i øvede Klasse, uha det bliver spændende.

En rigtig god bane. Igen var starten ikke helt fin, men ellers gik det ok. Vi endte med 92 point. Det betyder, at Kandis nu kan smykke sig med endnu en titel nemlig RØM.

Kandis er bare sådan en glad og dygtig hund. :o)))

Kandis er blevet årets Border Collie Rally-Begynder-hund 2010.

Køge den 16. oktober 2010:

Kandis har igen været til rally-prøve i øvet klasse, denne gang hos Collie-klubben.

Starten gik lidt hektisk, men der kom ro på Kisser og så gik det godt. Kisser var ikke opmærksom på, at man skal løbe øvelsen om, hvis hunden snuser til gufferdåserne i "fristende 8-tal", så igen smed vi point væk. Det blev dog 84 point og dermed bestået. ;o))

Fensmark den 3. oktober 2010:

Kandis var tilmeldt sin første rally-prøve i øvet klasse hos DKK-kreds 10.

Det gik rigtig godt. Desværre fik Kisser ikke kigget godt nok efter om Kandis sad helt ned, hver gang der var en sit, så en ellers perfekt udført øvelse gav 10 fejlpoint, for Kandis sad ikke med numsen i græsset ved den første sit. Øv Kisser.

Dette til trods blev det til 83 point og dermed bestået. :o))

Brenderup den 24. og 25. juli 2010:

Første DcH-stævne som senior. Kisser var meget spændt på, hvordan det ville gå - ville Kandis løbe alt for stærkt pga den lave højde eller ??????

Kandis havde 3 løb begge dage, nemlig senior agility kl. 2, spring kl. 2 og spring åben.

Lørdag: Agilityløbet var det første og hu-hej hvor det gik - ja det blev en disk, men en glad hund i mål - hun havde været super dygtig, syntes hun. ;oD

Kandis og Kisser blev også disket i spring kl. 2 og spring åben. Kandis havde absolut ikke tid til at tage slalommen fra 1. port, de skulle bare fremad.

Søndag: Igen var agility kl. 2 første løb - spring/spring/balance - det lyder nemt, meeen der lå en tunnel under balancen og trak Kandis. Normalt vælger Kandis feltforhindringerne frem for tunnel, men ikke denne gang. Resten af løbet var godt og sjovt.

Det belv også en disk i spring åben - igen pga en tunnel. "det er sjovere med tunnel end slalom".

Dagens sidste løb og i øvrigt det sidste løb for os og vores hunde i denne weekend var spring kl. 2. Kisser var mental klar og havde god kontakt til Kandis. En god bane med mulighed for fart og med 2 store fælder. Kandis for afsted, men var lydhør og ventede et par gange under vejs. Fejlfri og i en super tid - hvilket gav en 1. plads - 4 sek. hurtigere end nr. 2. :o)

Behøver jeg at skrive, at Kisser var glad og Steen meget stolt???   ;o)

Lørdag den 19. juni 2010:

Kandis fik sin debut som senior ved DHS Midsommer Cup i Vor Frue.

Hun var tilmedlt spring senior og tunnelkuller senior.

I spring-løbet blev hun lidt forvirret over at Kisser er blevet hurtigere til at løbe og derfor ikke så afstand som hun plejer at have - det gav 2 vægringer.

I tunnel-kuller troede Kisser ikke på at hun kunne nå det, så hun drejede af for tidligt og trak Kandis med - derfor 2 vægringer også i dette løb.

Begge løb var ellers super gode, både hund og fører var tilfredse og glade, da de kom i mål. ;o)

Lørdag den 12. juni 2010:

Kandis var til sin 3. Rally-prøve i begynderklassen. Denne gang besøgte vi Collie-Klubben som afviklede prøven i Fensmark.

Kisser havde 3 hunde med og Kandis var op som den 3. af hundene.

Nerverne var i ro, men Kandis virkede ikke så hurtig som hun plejer at være, det regnede jo også. :o)

Det lykkedes alligevel at få 98 point og blive nr. 3 på dagen. Det betød samtidig, at hun nu har titlen RBM (Rally-Begynder-Mester) og skal starte i Øvede klasse næste gang.

Seje skønne Kandis.

Søndag den 6. juni 2010:

Vi var en tur i Nykøbing Sj. hos DcH Nykøbing/Rørvig.

Kandis var meldt til 2 løb - spring klasse 2 og spring åben. I klasse-løbet klikkede hun på en del spring. Løb ellers rigtig godt, men desværre blev det alligevel en disk.

I spring åben rev hun 3 pinde, hvilket hun absolut ikke plejer at gøre. Kisser blev bekymret så hun valgte at løbe ud, dvs fejlbane.

Efterfølgende er Kandis blevet vejet og fundet for tung, så hun løbetræner sammen med Kisser og Kisser HUSKER at fradrage godbidder i aftensmaden.

Lørdag den 17. april 2010:

Kandis deltog i sin anden Rally-prøve i begynderklassen. Det var også anden for Kisser. Nerverne var mere i ro. Vi var en tur i Køge hos Beagelklubben.

Kandis var oppe som nr. 20, dvs de løbske kom bagefter. Umiddelbart en rigtig god kontakt, men alligevel lidt med næsen i jorden ved start. Kisser fik kontakt og satte tempoet op. Ih, hvor det hjalp.

De fik 98 point ud af 100 og havde den bedste tid, hvorfor de udover en oprykning også blev vinder af klassen! :oD

Steen kaldte hende for en guldhund og en champagne-hund. Kisser havde Pil med ved præmieuddelingen, så vinderbilledet blev med Pil og ikke Kandis.

Vilhemsborg 13. og 14. marts 2010:

Kandis var tilmeldt agility og spring klasse 2 begge dage.

Lørdag: Det første løb var agility klasse 2, hvor Kisser kun nåede en meget hurtig banegennemgang, da hun havde løbet spring klasse 1 med Sweet.

Starten gik godt, men det endte alligevel med en disk. Trods alt et ok løb.

Det gik bedre i spring klasse 2. Det var en nedrivning – kom meget skrå på springet og 2 forkerte indgange i slalommen, hvilket også kan ses på tiden. Kandis havde ikke tid, så hun løb et par porte ned, selvom Kisser stod HELT stille. De blev nr. 15 ud af 21 ekvipager. J

Søndag: Jesper Carstensen havde spurgt om han ikke måtte løbe med Kandis, så hun blev meldt til spring åben. Jesper fik så Kandis’s særheder at vide og de løb et fejlfrit løb. De fik DM-kvalifikation (DcH) og point til finalen, men ikke nok. De blev nr. 9 ud af 90 ekvipager. Det var flot.

Jesper ville gerne løbe mere med ”hans hund”, så de løb også spring klasse 2, men slalommen stod, så der ikke var plads og Kandis gik forkert ind 3 gange – øv. Det var ellers et godt løb.

Agility klasse 2 blev hurtigt til en disk, da Kisser havde sat Kandis skævt ved første spring set i forhold til forhindring nr. 2. Ellers et godt løb, hvor Kisser gav den gas og løb som om der var en vis mand i hælene på hende – kom også i mål før Kandis! J

Lørdag den 20. februar 2010:

Stævne i BCK VAS, indendørs på gulvtæppe.

Kandis tyvstartede så det blev en rigtig øv-start i agility kl 2. Da Kandis så lige fik stoppet og de (Kandis og Kisser) var enige om, at det var et fælles løb, så gik det ok resten af banen. :o)

Steen løb med Kandis i spring kl 2 og starten der var lidt vanskelig gik rigtig godt, men så misforstår de hinanden og det ser ud som om de løber hver deres bane. Kandis med et stort smil og Steen med et forvirret udtryk. :o)  :o(

Lørdag den 13. februar 2010:

Kandis og Kisser deltog i BCKs rally prøve, i begynderklassen.

Kandis syntes at gulvtæppet havde mange spændende dufte, så der gik desværre en del snus i den. Kisser blev nervøs og glemte et øjeblik hvad der var højre og venstre og måtte derfor lave en øvelse om.

De kom dog i mål og havde opnået 75 point - altså bestået.

Søndag den 7. februar 2010:

Kandis og Kisser deltog i Ribe Hundevenners fastelavnsstævne.

Det var et par måneder siden, at Kandis sidst havde løbet agility, så hun var lidt overtændt. Dog blev det et nogenlunde ok løb i agility kl. 2, men en disk.

Steen skulle så løbe spring 2 med Kandis. Det svære på banen klarede de fint, men det endte også med en disk.

Kandis havde det pragtfuldt og strålede som en sol - HUN HAVDE LØBET AGILITY!!!!!   :0)