Pil

PIL

Pil er født hos os den 1. januar 2009. Kandis er hendes mor og Svend-Erik Petersens Andi er hendes far.

Pil ligner sin farmor Bess og i sind en blanding af Kandis og Andi.

Pil er mors hund. Tilbageholdende overfor fremmede, men når hun kender menneskene, så er hun en meget kærlig hund. Hun er super glad og lærernem.

Pil og Kisser træner og deltager i konkurrencer i agility og lydighed (DKK). Har bestået rally-begynder og dermed titlen RBM.  Pil har også prøvet at være på får, hvilket hun viser stor glæde ved og talent.

Pil den 18. januar 2009.

3 dejlige piger, 5. april 2009

Pil med fåret, 9. april 2009

Pil og Kisser på bytur med hvalpeholdet.

På tur til Mønsted Kalkgrubber, 6. august 2009.

Afslapning i campingvognen - det er

ferie, 8. august 2009.

Hvis du vil se resultater eller stamtavle så klik -> Resultater og stamtavle

Frremover er sidste nyt på: blog.pyrmovs-border.dk

Sidste nyt:

31. december 2012, Sydkystens Hundeskole

Pil var tilmeldt året sidste rallyprøve. Prøven blev afviklet i en betonhal på gulvtæppe. Lyden var ikke så god og Pil virkede noget nervøs ved at gå rundt der, men vi satte buret op og lod hende sidde der og slappe af.

Så blev det Kisser og Pil's tur. Det gik godt, selvom der var et enkelt sted, hvor Pil var lige ved at gå i koma. Johanna Allanach roste Pil bagefter og sagde at der er bare sket så meget - "det er 100 gange bedre".

Pil bestod og fik dermed en tittel - RallyBegynderMester - RBM.

Tillykke seje Pil. <3 :o)

25. november 2012

BCK - Sorø Hallen

BCK afholdte julestævne - der var lydighed, udstilling og rally. Pil var tilmeldt begynderklassen i rally.

Da der først skulle afvikles finaler for alle dem som var kvalificeret til "årets rally-hund", så var Pil og Kisser i hallen fra morgenstunden og til de skulle op ved 14-tiden. Det var godt for Pil at få tid til at slappe af og se det hele. Hun havde sit bur med og var helt rolig.

Der var mange mennesker og enkelte som også hilste på Pil, hvilket hun tog helt roligt. :o)

Da det så endelig var tid for at skulle ind på banen var Steen også kommet. Pil startede rigtig fint. Da banen gik ud mod publikum var det lidt svært for Pil og 3 af øvelserne blev lavet om, men hun kom gennem hele banen og endte på en 4. plads med 79 point. Det betød den anden pind i begynderklassen. :0))

Super seje "lille" Pil

27. oktober 2012

Ribe Hundevenner

Pil var tilmeldt de 3 klasse 1 som hun kunne løbe hos Ribe Hundevenner i ridehallen. Hun kørte lidt træt i det, så Kisser valgte at korte det sidste springløb så Pil kunne få en kort løb med et godt flow og slutte dagen godt. Det var en rigtig god beslutning.

Generelt kan man dog sige at det går fremad med Pil. :0)

13. oktober 2012

BCK -  Vallensbæk Agility

VAS's indendørsstævne på gulvtæppe. Pil har løbet der før, så håber på lidt genkendelse. Vi satte hendes bur op i startområdet og hun kom ind så hun kunne sidde der lidt før start.

Da spring kl. 1 blev løbet var det endnu ikke kommet så mange deltagere og det var med til at skabe tryghed for Pil. Hun løb et super godt løb. Lavede fejl i slalom, som Kisser valgte ikke at rette, resten var fejlfrit!!!   :o))

I agilityløbet var det flere deltagere og det skabte utryghed. Det blev absolut ikke noget godt løb.

Seje "lille" Pil.

02. september 2012

DcH Risskov

Pil var tilmeldt de 2 klasse 1-løb.

Desværre var der en tumpe som kastede sin hunds bold lige ind over hovedet på Pil, så hans hund løb samme vej som bolden og manden efter. Pil blev meget forskrækket og "var nød til" at holde øje med dem.

Ja det skete inden første løb, så der var ikke meget at komme efter - Pil var meget trykket.

ØV ØV og atter ØV.

18. og 19. august 2012

DcH Nykøbing/Rørvig og DcH Odsherred

Et dobbeltstævne med overnatning i campingvognen - håber de gode takter fra Jutlandia fortsætter.

Lørdag:

Inden det første løb fik jeg sat Pil lidt op med kosten og hun løb en ok springløb.

Agilityløbet var også ok.

Søndag:

Begge løb var sådan nogenlunde, men ikke de bedste.

Seje Pil.

Copyright © All Rights Reserved

Pil i svømmehallen den 19. oktober 2009 - hun elsker det og svømmer rigtig hurtigt.

 Pil med sin præmie fra Rallyprøve i BCK - julestævnet 2012.

Rallyprøve den 14. juli 2012

Lørdag den 14. var Pil med til rallyprøve i begynderklassen.

Desværre var hun så trykket at hun stoppede op og havde svært ved at komme i gang igen, så hun bestod ikke. L


Jutlandia Cup uge 29 2012

Vi var meget spændte på hvordan Pil ville takle at skulle løbe 2 løb hver dag til Jutlandia Cup, men vi ville se hvordan det gik og så trække hende hvis det blev for meget.

Mandagens første løb var spring kl 1 det gik rigtig godt. Kisser valgte ikke at rette vægringer, men blot løbe videre og holde gnisten. Så skulle Pil løb spring åben – i den ring som lå tæt mellem ring 1 og 3, men Pil blev ved Kisser og løb rigtig fornuftigt igen, måske nok lidt større usikkerhed end første løb men absolut godkendt.

Tirsdag skulle Pil så igen løbe spring kl 1. Igen et godkendt løb. Så skulle prøven stå i agility-ringen. Feltforhindringerne har været noget af en prøvelse til de få konkurrencer Pil har været tilmeldt, men det gik fint. På balancebommen opdagede hun dog dommeren og hoppede ned, men tog fint både vippen og A-brættet, så løbet godkendt med pil op ad.

Onsdag kunne vi godt mærke at Pil var ved at være godt brugt, men hun lukkede af og ”løb” begge baner.

Hviledagen var tiltrængt for Pil og hun nød den i fulde drag.

Fredag løb Pil begge åbne klasser – igen var hun fin på feltforhindringerne og begge løb betegnet som godkendt.

Lørdag var absolut Pil’s bedste dag. I spring kl 1 løb hun så sejt, men Kisser rettede ikke slalommen og der var et spring lige ved en ringside som hun gik under. I agility kl 1 løb hun – ja hun løb! Først ved slalom som var nr. 14 lavede hun fejl og Kisser prøvede om Pil ville rette fejlen i slalommen, men den var for meget, så de løb videre. Pil løb udenom de sidste 2 spring men det var nok det sejeste løb hun havde haft den uge. YES YES.

Super Seje Pil.  

Det kan godt være, at der er nogle som syntes, det er mærkeligt, at Kisser gider løbe med Pil til konkurrencer, men vi tror det er den vej Pil skal opdage, at der ikke sker noget. Hun er dejlig at løbe med.

Lørdag den 14. april 2012

Slagelse Hundesport, rally-lydighed.

Det var en rigtig god bane Johanna havde lavet, men mange venstre sving og drejninger – lige noget for Pil og hendes gode bagbenskontrol.

Pil gik i ”koma” 2- 3 gange i første halvdel af banen, så Johanna tænkte: ”går det” – men pludselig lukkede Pil af og gik resten af banen rigtig fint.

Hun endte med at bestå med 75 point og dermed sin 1. pind i begynderklassen. J

Seje ”lille” Pil.

Lørdag den 17. og søndag den 18. marts 2012,

DcH Risskov

Lørdag

Pil var tilmeldt spring åben og spring kl 1 om lørdagen.

Vi ved jo at det tager på hendes kræfter, at skulle forholde sig til så meget nyt, men omvendt mener vi også, at hun har godt af at opdage, at der ikke sker noget.

I spring åben gik hun under et spring og Kisser valgte at løbe videre, så det blev en disk, men et ok løb. J Pil valgte at arbejde og lukkede pænt af for forstyrrelserne.

I spring kl 1 blev det en vægring på et spring. Vægringen blev rettet. Pil tog hele slalommen og gennemførte banen men med tidsfejl. Det blev dog en 29. plads ud af 51 ekvipager.

Pil er på vej – hun må bare med igen og igen, så skal hun nok blive tryg ved konkurrencesituationen. J

Lørdag den 18. februar 2012:

VAS

Pil var tilmeldt de 2 springløb i klasse 1. Kisser tog Pil med ind i hallen nogle hunde før hun skulle løbe og lavede lidt øvelser med hende. Det gik ok, så Kisser tænkte at hun nok ville løbe og lukke publikum ude, men det holdt ikke stik. Hun løb dog rimeligt på banen som Lars H. havde tegnet.

Da den anden springbane som Bonnik B. havde tegnet startede væk fra publikum gik starten rigtig flot. Pil løb de 5 forhindringer i fin stil, men så kom slalommen og der sad en banefixer og dommeren stod der. Filmen knækkede, men alligevel ikke mere end, at Pil lige skulle en tur i tunnelen på vej ud. Pil så glad ud, da hun kom hen til Kisser og fik snor på.

Bedre held næste gang Pudsige Pil. J

Lørdag den 21. og søndag den 22. januar 2012:

DcH Odense

Pil var blot tilmeldt springløbene – dvs spring åben og spring kl. 1 begge dage.

Lørdag:

Vi var meget spændt på, hvordan Pil ville tackle de mange mennesker og hunde. Hun klarede det rigtig fint. Hun lukkede af og arbejdede i et roligt tempo. I begge løb lavede Pil fejl i slalom og Kisser valgte ikke at rette dem ellers 2 gode løb, hvor Pil blev ved Kisser uden at gå i koma over dommer, hjælpere eller tilskuer.

Søndag:

I dagens springløb blev den korte tunnel brugt. Den havde ligget ved nedgangen til selve ridehallen om lørdagen og flere han-hunde havde følt trang til at lette ben på den, desværre var den ikke blevet renset inden den kom på banen.

Pil ”løb” rigtig pænt om søndagen. Hun gennemførte spring åben med 1 vægring (og tidsfejl) og blev nr. 45 ud af 70 deltagere. Hun brugte også tid på at snuse ved den korte tunnel!

I spring kl. 1 blev Pil disket, da hun snusede ved den omtalte tunnel og stak snude ind i tunnelen, ellers et rigtig godt løb.

Det Pil har vist i denne weekend så godt ud, så skal farten nok komme. Hun har jo benene til det.

Super seje ”lille” Pil – tillykke med det gennemførte løb.

Søndag den 11. december 2011:

DcH Horsens

Pil var tilmeldt agility og spring kl. 1 samt tunnelkuller.

I agility kl. 1 var Pil meget utryg, Hun startede ok, men ville ikke tage feltforhindringerne. Da hun kom ud mod slutspringet og vi skulle have hendes snor kom der lige en hjælper og Pil løb ind på banen igen og derefter lige ud af banen og ind i buret.

I tunnelkuller løb hun ok, Kisser rettede banen lidt til så den blev lidt nemmere for Pil.

I spring kl. 1 løb Pil da flere forhindringer i rap så det blev et løb. Det går fremad.

Lørdag den 29. oktober 2011:

Ribe Hundevenner

Det første løb var agility – uha der sad en hjælper lige i nærheden af A-brættet, så niks ingen feltforhindringer til Pil ellers sådan ok.

Så skulle der prøves med spring kl. 1 – en god bane, men med fælder. Pil løb rigtig fint og næsten tæerne af Kisser for at komme i tunnelen i stedet for det spring Kisser viste hen i mod.

Et super godt løb, men en disk.

I det næste spring løb gik det også ok, Pil reagerede på, at publikum talte lige over hende.

Det flotte springløb kan du se her: http://www.youtube.com/watch?v=nClh17g2oyk

Lørdag den 15. oktober 2011:

BCK/VAS

Var tilmeldt de 2 spring løb. Det gik rimeligt. Hun fik da løbet flere forhindringer som et løb, uden at gå i koma eller løbe ud af banen.

Specielt det sidste løb var rigtig godt.

Konklusionen blev at hun bliver tilmeldt til stævnerne fremover, altså hvis der er en ring.

Lørdag den 5. marts 2011:

Pil var med til stævnet i Nr. Åby for at hilse på nye mennesker samt at arbejde i en ridehal.

Der var et areal, hvor man kunne varme op og der lavede Pil lidt rally-øvelser selvom der var andre/nye mennesker. Hun fik da også hilst på mennersker hun har set før samt helt nye mennesker - det går i den rigtige retning, men langsomt.

Søndag den 9. oktober 2010:

Pil skulle igen prøve kræfter med en konkurrence. I stedet for træning var der landsdelsturnering i SHV. Pil var dog ikke tilmeldt et hold, men stillede op uden for konkurrencen.

Igen lavede hun en flot sit foran det første spring og bliver siddende. Kisser kalder hende ud og Pil tager springet og vippen, så får hun øje på et barn, som lige skal have et ord med på vejen og så var den kontakt forbi. Efter et par forsøg på at få hende tilbage til banen opgav Kisser.

Pil viste dog at hun kan forholde sig roligt selvom der er andre der løber på banen samt at hun kan være i bur uden at være dækket til.

Lørdag den 7. august 2010:

Pil var tilmeldt et springløb ved DKK-kreds 3's kl. 1-stævne. Kisser havde gået lidt rundt med hende inden start. Hun er jo ikke så tryg ved nye mennesker, så det var jo lidt af en udfordring. Pil lavede en flot "set up" og da Kisser kalder Pil ud, så kigger hun til højre og venstre og løber direkte ind i vores telt.

Steen bar Pil ind på banen igen og hun tager så tunnel og et spring og derefter søger hun igen teltet og sit bur.

Det var den debut :o))

Lørdag den 26. juni 2010:

I fobindelse med Slagelse Hundesport holdte sommerfest var der konkurrence for de forskellige hold.

Pil deltog i begynderklassen og det var en springbane som H.P. Dinesen har lavet til et DGI-stævne for begyndere som de løb på.

Pil lavede en fejl og løb ellers så super flot og koncentreret selvom der var flere mennesker som hun ikke kendte. Det var bare så fedt! At hun så også vandt klassen var jo bare helt perfekt. :oD

Søndag den 18. april og lørdag den 1. maj 2010:

Pil og Kisser har været på springteknik-kursus med Rikke Wriedt. Super godt kursus. Pil blev godt brugt begge dage.

Da Pil jo ikke vil have at fremmede (nye) mennersker ser på hende, krævede det sig dame at få hende til at løbe og springe. Hun gik og løftede dårligt benene over de lave overliggere.

Vi fandt dog en metode så hun løb og sprang - rigtig fint.

2. gang kunne Pil ikke se noget formål med de spring, hvor hun skulle dreje, men ved hjælp af legetøj kom der fart på.

Hun gøede ikke af Rikke samt de andre kursister anden gang! Der er håb forude. :o)

Lørdag den 17. april 2010:

Pil var med da Kandis og Sweet var til Rally-prøver i Køge. Hun skulle opleve at være med ved et stævne. Græsalrealet lå lige op til en S-bane og motorvejen, så der var en del bil-støj og ind i mellem kom der et S-tog. Der var også en del nye mennersker og hunde.

Hun var meget opmærksom på motorvej men tog det alligevel med fornuft. Hun kunne lave små opgaver og spiste da også godbidder med stor fornøjelse, selvom det var fremmede mennersker som gav dem til hende.

Da Kandis blev vinder af klassen, kom Pil med op og blev fotograferet sammen med nr. 2, 3 og 4. Hun var en dygtig tøs.

Tirsdag den 2. februar 2010: Pil er kommet i sin første løbetid.

Den 27. september 2009 var Pil med i hundesvømmehallen for første gang. Det gik forrygende. Blue var jo i vandet så det kunne ikke gå hurtigt nok med at komme i.

Efter 2 runder kom hun op. Hun løb rundt i hallen til Blue var færdig.

Så kom Coon i vandet og Pil blev helt vild. Vi satte hende i vandet igen og hun svømmede med fuld fart på for at nå legetøjet før Coon.

Søndag den 7. marts 2010:

Pil og Kisser er begyndt at gå til agility-træning i Slagelse Hundesport. De er på begynder holdet sammen med bl.a. Jojo og Susanne.

Pil arbejder fornuftigt og bruger hovedet. Hun løber ikke så stærkt som hun kan, men det skal nok komme, når hun føler sig mere sikker på det hun skal.

Er blevet MEGET bedre til at tage kontakt til nye (fremmede) mennesker og gør ikke hele tiden.

Pil kommer stadig jævnligt i svømmehallen sammen med Blue - de hygger sig og der bliver svømmet til den store guldmedalje (det går stærkt).